Utbildningar

cocktailskolans flairutbildning

Flairutbildning

Denna kurs ingår i vår bartenderutbildning men kan sökas till som en separat kurs.

Blir dina fester lätt tråkiga? Har du svårt att underhålla dina gäster i baren? Vill du lära dig hur man verkligen sätter fart på drinkblandningen? Då är vår flairkurs verkligen någonting för dig!

Flaskorna flyger i luften, landar bakom ryggar, korsar bröstet på bartendern, glider längs bardisken, upp i luften igen, byter plats med en annan flaska som plockats upp från hyllan bakom och allt görs i en enda flytande rörelse och medan du ser på byggs en drink upp på bardisken. Det är din White Russian eller Mai Tai eller Isbjörn eller någon annan drink. Och det är en upplevelse! Det är något som man sällan ser en bartender göra men när bartendern verkligen kan, då fångas varje kund vid disken.

Tom Cruise gjorde det i filmen Cocktail och tjejerna i Coyote Ugly gjorde det där efter. Det är barshow i högsta klass och vi ger dig möjligheten att vara den där populära bartendern som får flaskorna att dansa.

Kursen är på 10 timmar.

Den går även att anmäla sig till för utomstående eller samla dina kompisar (minst sex stycken) så ordnar vi en egen utbildning för er.

Alla prisuppgifter finns här och alla kursstarter hittar du här